Bestrooi de kippendijen met zwarte peper en zeezout en haal door de bloem.
Verhit in een grote hapjespan of stoofpan een scheutje zonnebloemolie en bak de kippendijen goudbruin.
Voeg de gesneden uien, paprika, champignons, knoflook en 2 eetlepels tomatenpuree toe en bak dit voor 2 minuten mee.
Voeg 150 milliliter water, het bouillonblokje en 1 eetlepel sambal badjak toe en roer dit goed door de kip.
Leg de deksel op de pan en laat 45 minuten stoven op laag vuur.
Voeg na 45 minuten stoven als deze klaar is het bier toe, het mag nu niet meer koken.
Lekker met rijst en geroosterde nootjes.
Kipstoof
Recept met Wild Mill Tripel. Heerlijk kip gerecht met een herfstachtig tintje. Geniet van overheerlijke champignons, paprika en ui met natuurlijk een beetje knoflook.
Bedankt voor je bezoek aan de website. Graag vragen wij jou of we Cookies mogen plaatsen. De essentiële en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen de site te verbeteren. Wil je een optimale website, accepteer dan alles. Onder instellingen heb je uitgebreidere controle over welke cookies welke wel of niet mogen worden ingeladen.