Bereiding

  1. Verhit olie in een grote stoofpan met dikke bodem.
  2. Kruid de kalfswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom goudbruin.
  3. Snipper de ui fijn, voeg toe aan het vlees en laat deze meebakken op een hoog vuur.
  4. Blus af met de Wild Mill Dark.
  5. Voeg de bruine fond, tijm, laurier en de bruine suiker toe.
  6. Besmeer de boterhammen met mosterd en voeg toe aan het vlees.
  7. Breng met de deksel op de pan aan de kook en laat zachtjes sudderen tot de kalfswangetjes gaar zijn.
  8. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Serveer met wat fijngesneden peterselie.

Stoverij van kalfswangetjes

Recept met Wild Mill Dark. Een heerlijk snelle hap als bijgerecht, maar ook uit te breiden tot hoofdgerecht. De kalfswangetjes smaken overheerlijk door de verschillende kruiden en toevoegingen.

Ingrediënten

- +
  • Benodigdheden