Bereiding

  1. Snijd het vlees, dep het vlees droog en bestrooi met peper en zout.
  2. Bak de stukjes vlees mooi goudbruin aan in olie en boter. Doe dit eventueel in kleinere porties.
  3. Voeg de gesneden groenten toe en bak nu mee.
  4. Overgiet met de fond en laat deze een beetje inkoken.
  5. Voeg dan de Wild Mill Dark toe en de steranijs.
  6. Giet er eventueel nog wat water bij tot het vlees net niet bedekt is.
  7. Besmeer de boterham met een dikke laag mosterd en leg deze op het vlees.
  8. Voeg het laurierblad en de tijm toe. Doe het deksel op de pan en laat twee uur zachtjes pruttelen.
  9. Doe het deksel van de pan en laat zachtjes inkoken tot je een mooi gebonden saus hebt.
  10. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met bladpeterselie.

TIP: Lekker met frietjes.

Black Angusstoof

Recept met Wild Mill Dark. Een heerlijke stoof van Black Angus vlees met groente en kruiden. Dit recept is ook nog eens lekker met frietjes.

Ingrediënten

- +
  • Benodigdheden